Charles Mank

Met mijn technische opleiding en jarenlange ervaring bij grote en kleine ondernemingen en in de makelaardij, heb ik een grote kennis van gebouwen ontwikkeld. Deze kennis en ervaring heb ik aangevuld met de module bouwkunde en een cursus thermografie.

Talloze panden heb ik inmiddels van binnen en van buiten beoordeeld. Hierdoor vallen bepaalde details mij snel op. Waar ik ook ben, ik kijk altijd met een zekere ‘bril’ naar gebouwen en vraag mij daarbij af:

  • Hoe stook je dit warm?
  • Waar blijft de warmte?
  • Waarom tocht het hier?
  • Zijn de groepen in de meterkast evenredig belast?
  • Werkt de zonnecollector naar behoren?
  • Geeft de vloerverwarming ook voldoende warmte af?

Een thermografische camera kan al deze vragen snel beantwoorden. En de camera kan voor vele doeleinden gebruikt worden: woonhuizen, industriƫle machines, installaties. Maar ook bij het zoeken naar ontstekingen, bijvoorbeeld bij dieren.

Al mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld in mijn eigen onderneming Thermo-Advies. Vanuit een klantgerichte houding help ik u graag met het zoeken naar passende oplossingen voor uw vragen of problemen, uiteraard gevolgd door een eerlijk advies.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?
Mail dan naar: info@thermo-advies.nl of bel: 06-28093123.